【飲食】是咖啡室還是髮廊屋? @辦館

星期六係要嘆下,一人一件多士加一杯野飲~ 係中環做個偽中產:P

火腿溫泉蛋芝士多士($68) 



輕輕一切,溫泉蛋就湧出來了!!火腿+半溶既芝士亦是完美既配搭,有輕微拉絲既效果,四邊烘得很脆,係一個不錯既下午茶~



西班牙黑毛豬火腿芝士多士($88) 

烘得香脆既多士,半溶既芝士同帶有咸香既黑毛豬火腿,而火箭菜亦可減輕油膩之感,口感有層次 ,不會太乾的(๑˘ ₃˘๑)




Milk cake($38)
蛋糕質地輕盈,吃完沒有太大既罪惡感~>_<~不過就有D貴呀


Rose Latte 套餐+$15(原價$34) 
咖啡味不太濃,後帶有淡淡清幽既玫瑰花香,,質地順滑,不愛飲咖啡既我都接受到呀。


Kyoto Grape Soda+$15(原價$34) 
冷涼清新,夏天飲就不錯喇~但堂食用外賣杯,賣相方面有D失分呀~◎_◎



中環既辦館環境幾特別,內提供頭髮護理服務,亦都售賣了不同的頭髮、美容既產品,在中環上班既女士們,經過可以入去行下~ 

從門口看,根本不發現這店是一間咖啡店!


進內走走,發現當中售賣了不同的髮型產品。

也有一小角落為客人提供頭髮造型服務,有捲髮器、風筒等…

還有不少的美妝產品,不過這些牌子我都不認識:P



是用來沖調咖啡嘛?感覺很專業~~

餐牌
套餐價格由$48到$88不等,配紅茶或咖啡,可加$15另配其他飲品。


餐廳資料:辦館
地址:中環威靈頓街22號威靈頓公爵大廈地下E舖A店
__________________________________________
想知多d香港有咩好食好玩既資訊,快d follow我下面其他channel啦:)

聯絡/邀請:
Email: foodsharingnana@gmail.com

Nana Lee

沒有留言:

張貼留言

Instagram